Recreanten gezocht voor Sportersraad VA

Geplaatst op 29 april 2021
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ben je actieve liefhebber van onze sporten? Wil je helpen om de stem van de sporter te laten horen aan de VA? Meld je dan nu aan!

De VA laat zich adviseren door vijf commissies. Daarin zitten onder meer sportschoolhouders, coaches, ex-topsporters, promotors en officials. Mensen met samen eeuwen aan ervaring in kickboksen, thaiboksen en mma op alle niveaus. Er is echter één stem die we wat vaker zouden willen horen: die van de actieve sporter. Daarom richt de VA een Sportersraad op. Hierin kunnen sporters van alle niveaus meepraten over hun sporten: van wereldtoppers tot enthousiaste recreanten.

Voor deze nieuwe Sportersraad zoeken we nog een aantal recreanten. Sta jij elke week in de sportschool te trainen, puur voor je plezier? Wil jij mee praten over alles wat met onze sporten te maken heeft? Over de kwaliteit en toegankelijkheid van gyms? Over campagnes tegen ongewenst gedrag? Over de promotie van de sport in de media? Of heb je zelf onderwerpen in gedachten die nodig besproken moeten worden? Neem dan contact met ons op! We nodigen nadrukkelijk ook vrouwen en jongeren aan om zich aan te melden. Stuur ons voor 14 mei een mailtje via info@vechtsportautoriteit.nl