Voorlichtingsbijeenkomsten Dopingautoriteit: kom ook!

Geplaatst op 10 september 2021
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Er gaat structureel op doping gecontroleerd worden in de vechtsport. Van de clubkampioenschappen in het Dorpshuis tot het wereldtitelgevecht in AHOY. Laat je daarom goed voorlichten en meld je aan voor een bijeenkomst met de Dopingautoriteit.

Het is belangrijk dat iedereen in de vechtsport weet wat doping is en hoe dopingcontrole werkt. De VA en de Dopingautoriteit organiseren daarom voorlichtingsbijeenkomsten op verschillende plaatsen in het land.

De eerste vond onlangs plaats op Sportcentrum Papendal bij Arnhem. De komende maanden volgen nog zes bijeenkomsten. Alle sportschoolhouders en wedstrijdvechters worden van harte aangemoedigd om hiernaartoe te komen. De Dopingautoriteit deelt hier alle informatie die jullie nodig hebben. Zowel voor jeugd en amateurs als voor topsporters. Uiteraard kan je dan ook al je vragen stellen over bijvoorbeeld supplementen, medicijngebruik en je rechten en plichten. Toegang is gratis.

Meld je aan voor een van de volgende bijeenkomsten.

  • Woensdag 6 oktober, Amsterdam
  • Woensdag 20 oktober, Sportcentrum Papendal (tijdens het VA-congres)
  • Donderdag 28 oktober, Apeldoorn of Zwolle
  • Donderdag 1 november, Rotterdam
  • Maandag 29 november, Eindhoven
  • Dinsdag 14 december, Utrecht of Zeist

 

Alle bijeenkomsten vinden ’s avonds plaats, behoudens die van 20 oktober. De exacte locaties worden binnenkort bekendgemaakt. Ze zullen allemaal goed bereikbaar zijn per auto en openbaar vervoer.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld jezelf (en wie je meeneemt) snel aan via info@vechtsportautoriteit.nl

Hebben jullie trouwens de e-learnings over doping al doorlopen? Ze zijn leerzaam, gratis en na voltooiing krijgen deelnemers een certificaat van de Dopingautoriteit.