Vacature stagiair (v/m) Nederlandse Vechtsportautoriteit (HBO/WO)

Geplaatst op: 07-10-2020

DEZE VACATURE IS INMIDDELS GESLOTEN

De Nederlandse Vechtsportautoriteit is op zoek naar een enthousiaste stagiair (v/m) voor een meewerkstage en het uitvoeren van een onderzoek. Je gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de implementatie en het monitoren van het Keurmerk Vechtsportautoriteit dat januari 2021 gelanceerd wordt. Dit Keurmerk is bedoeld om de kwaliteit van de vechtsportscholen te vergroten, en is daarnaast dé verbinding tussen gemeenten en de vechtsportsector.

Wat bieden wij?

Wij zijn een compacte, jonge organisatie die een pioniersrol vervult bij het reguleren van de full contact-vechtsporten kickboksen, thaiboksen en mma in Nederland. Onze standplaats wordt gehost door de gemeente Amsterdam. Je krijgt de kans om je echt te verdiepen in de vechtsportorganisaties in Nederland, van de sportschool om de hoek tot de grootste internationale promoties als Glory en UFC. Wij kunnen jou daarin introduceren en begeleiden. Wij bepalen samen de precieze inhoud en omvang van het onderzoek. Via ons leer je niet alleen de vechtsportorganisaties kennen, maar ook de gemeentelijke overheid en andere nationale sportorganisaties. Wij voorzien in een stageplek voor de periode februari 2021 – juli 2021, gemiddeld ongeveer drie à vier dagen per week. Precieze duur en omvang zijn in overleg overeen te komen.

Wat vragen wij van je?

Inzet, interesse en vooral plezier. Uiteindelijk bepaalt dat ook de kwaliteit van je werk. Verder moet je het leuk vinden om onderzoek te doen, is het handig als je vlot en goed schrijft, en moet je er voor in zijn om ons te helpen bij allerlei klussen die tijdens je stageperiode op ons en jouw pad komen, zoals het bijwonen en inplannen van bijeenkomsten, het helpen bij het schrijven van nieuwsberichten of gespreksverslagen. Je bent flexibel en vindt het niet erg om af en toe in de avond of weekend ingezet te worden. Daarnaast kan je goed zelfstandig werken.

Je moet vooral veel willen leren. Wij verwachten een nieuwsgierige, open houding van jou als stagiair. Affiniteit met (vecht)sport is een vereiste. Niveau is minimaal laatste fase HBO of WO, relevante richtingen zoals Sport, Management & Ondernemen, Sportmarketing, Bewegingswetenschappen, Sociale Wetenschappen, Marketing en Communicatie.

Deze vacature is inmiddels gesloten.

Meer informatie of solliciteren: Farid Gamei, Directeur Vechtsportautoriteit: info@vechtsportautoriteit.nl

Keurmerk al na drie maanden een begrip in vechtsportland

geplaatst op 15-06-2021

Het Keurmerk Vechtsportautoriteit is in korte tijd een begrip geworden onder vechtsportschoolhouders.

Vechtsportschoolhouders moeten noodgrepen plegen om overeind te blijven

geplaatst op 11-06-2021

Bijna de helft van de vechtsportschoolhouders heeft eigen geld of geld van familie in de zaak gestoken om tijdens de corona...