Vacature stagiair Nederlandse Vechtsportautoriteit (HBO/WO)

Vacature stagiair Nederlandse Vechtsportautoriteit (HBO/WO)

De Nederlandse Vechtsportautoriteit is op zoek naar een enthousiaste stagiair voor het opzetten en uitvoeren van een onderzoek naar omvang en aanbod van kickboks/thaiboks- en MMA-gyms in Nederland. Dit onderzoek moet leiden tot de sportkaart van Nederland op het gebied van de full contact vechtsporten. Voor de Vechtsportautoriteit gaat dit een belangrijke database vormen. Het onderzoek is dus sterk praktijkgericht.

Wat bieden wij?

Wij zijn een compacte, jonge organisatie die een pioniersrol vervult bij het reguleren van de full contact vechtsporten kickboksen, thaiboksen en MMA in Nederland. Onze standplaats wordt gehost door de gemeente Amsterdam. Daarnaast werken we samen met beleidsonderzoeksbureau DSP. Je krijgt de kans om je echt te verdiepen in de vechtsportorganisaties in Nederland, van klein sportschooltje tot grote top sportscholen. Wij kunnen jou daarin introduceren en begeleiden . Wij bespreken samen de precieze omvang en diepgang van het onderzoek. Via ons leer je niet alleen de vechtsportorganisaties kennen, maar ook de gemeentelijke overheid en een beleidsonderzoeksbureau.

Wat vragen wij van je?

Commitment, inzet, interesse en vooral plezier. Uiteindelijk bepaalt dat ook de kwaliteit van je werk. Wij voorzien in een stageplek voor de periode september 2018  – januari 2019, gemiddeld ongeveer drie à vier dagen per week. Je bent flexibel en vindt het niet erg om af en toe in de avond of weekend ingezet te worden. Precieze duur en omvang zijn in overleg overeen te komen.

Wat moet je volgens ons hebben en kunnen?

Je moet vooral veel willen leren. Wij verwachten een nieuwsgierige, open houding van jou als stagiair. Als er affiniteit is met (vecht)sport is dit een groot voordeel. Verder moet je het leuk vinden om onderzoek te doen, is het handig als je vlot en goed schrijft, en moet je er voor in zijn om ons te helpen bij allerlei klussen die tijdens je stageperiode op ons en jouw pad komen, zoals het bijwonen en inplannen van bijeenkomsten, het helpen bij nieuwsberichten of het maken van een verslagen.

Niveau is minimaal laatste fase HBO of WO, relevante richtingen zoals Sport, Management & Ondernemen, Sportmarketing, Bewegingswetenschappen, Sociale Wetenschappen, Marketing en Communicatie.

Meer informatie:  Farid Gamei, manager Vechtsportautoriteit: info@vechtsportautoriteit.nl

 

De Nederlandse Vechtsportautoriteit is in 2017 opgericht om kickboksen,thaiboksen en MMA in Nederland beter te reguleren. Veiligheid, gezondheid, kwaliteit en een positief sportklimaat  staan daarbij voorop. Wij werken samen met het ministerie van VWS, Nederlandse gemeenten, NOCNSF en natuurlijk de full contact vechtsportorganisaties.

 

Onderzoek onder vechtsportschoolhouders: laat je horen

geplaatst op 02-04-2021

Het Mulier Instituut onderzoekt de gevolgen van de coronacrisis voor de sport.

Voortaan eenmalige vechtersbijdrage bij inschrijving Fightpassport

geplaatst op 01-04-2021

Registratie van een nieuwe vechter in het Fightpassport kost voortaan eenmalig tien euro.